Copy

«Siga!» Naise sõbrannad mõistavad mehe silmapilkselt hukka, kui taas kordub valem – mees sai naise voodisse ning seejärel lõpetas suhte. Aga mis olid mehe põhjused? Seda enamik naisi ei kuule.

 Küsisime seda eesti meeste endi käest. Ainult üks mees kinnitas levinud lugu, et ta tahtis lihtsalt vallutuse kirja saada. Ometi pole enamik mehi sugugi halvad ja läks naisega voodisse parimate kavatsustega. Kuid siis juhtus midagi, mis romansile kriipsu peale tõmbas.

Siin on 11 erinevat ja vägagi üllatavat ülestunnistust täiesti tavalistelt eesti meestelt.

Naine osutus manuaaliks

Kalmer (55) tunneb end voodis enesekindlalt ja ei varjagi, et suhteid on tal ikka olnud. «Ja naised on rahule jäänud. Ehk ma tean, mis neile meeldib ja mis ma ise tahan.» Seda naist piiras ta tükk aega ning viimaks jõuti armurõõmudeni. «Ja kus siis tuli teadlane välja! Et kõik see, mis mina siiani olen teinud, ongi üldse vale! Tema teab! Ise minust kõvasti noorem, kuidas tema neid seksi-asju paremini teada saab...

Naine häbenes oma keha

Paul (45) on tagasihoidlik, prillidega mees. Ta pole kunagi läinud voodisse üheöösuhte plaaniga, vaid alati pikema suhte loomisele mõeldes. Kuid ühel korral see ometi sel moel välja kukkus. «Kõik läks juba kuumaks, võtsin tal püksid jalast,» jutustab mees. «Siis jõudsin pluusi üles lükkamiseni, kui naine pani korraga käe ette: stopp!

Loe ka seda: INTERVJUU | Vapper naine teeb väga vastutusrikast öötööd

Naine tundus must

Ranno (41) nimetab end boheemiks ja rõhutab enne oma lugu jagama hakkamist, et ta tegelikult pole ülearu nõudlik meesterahvas. Tegemist oli kontoripeoga, ammu silma jäänud kena kolleegiga maanduti õhtu edenedes linade vahel...