Massöör ahistas Ida-Virumaa spaas klienti? «Rohkem meenutas see massaaž kehva pornofilmi kui...» (1)

Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Teise jalaga alustades tõmbas veel suhteliselt järsult jala enda poole, nii, et... noh... ilmselgelt oli tal tore vaatepilt. Mõtlesin, et kohe lõpetab ja hakkab seljaga tegelema, kuna oli juttu, et see on probleemne, aga ei, kannikad tõmmati konkreetselt paljaks ja muudkui mudis ja silitas neid ringikujuliselt, mõned korrad ka tugevamalt üle tõmmates.»

Tõsielusaates «Vallaline kaunitar» osalenud massöör Kaspar Rooni, kes sai hiljuti isaks, jagas ühismeedias talle usaldatud lugu. Kõnealune kogemus tekitab mitmeid küsimusi ja mees on tõeliselt mures: kas tõesti on taolisi massööre, nagu allpool kirjeldatud, Eestis veel?

Rooni sõnul saadeti talle allolev kiri ja kõik, mida selles kirjeldatakse, leidis aset ühes Ida-Virumaal asuvas spaas. Millises täpselt, mees ei avalda. Kirjasaatja kogemus võtab aga mõneks ajaks päris kindlasti ära igasuguse isu end tundmatu massööri kätesse usaldada.

Pahaaimamatult lõõgastavale protseduurile minnes ei osanud loo peategelane midagi kahtlustada, kuid olukord võttis tema jaoks kummalise pöörde juba saabudes. «Ruumi sisenedes keeras massöör selja, palus lahti riietuda ja kõhuli lauale heita. Ei pakkunud ühekordseid pükse, ei lahkunud ruumist, ei andnud mulle rätikut, mida ma enda paljaste tuharate peale asetada saaksin. Siis pööras ringi ega kiirustanud üldse minu kinni katmisega,» kirjeldas naine oma kogemust.

Teised ajakirjad

Tagasi üles