«Seda rõõmu, mida tundsin, kui nägin Mamat ja tema kahte kutsikat, on raske sõnadesse panna,» meenutab Kadri, kes otsustas kodu pakkuda koerale, kelle Kelly Sildaru aasta tagasi Türgi tänavatelt päästis. Mama on perenaise sõnul uskumatult tark koer, kellel on ka mitu erilist annet, mis tänaval elades kindlasti kasuks tulid.

Lemmiku lugejad teavad Mama käekäigust tänu sellele, et talle läks Türgis appi tuntud vigursuusataja Kelly Sildaru. Kuidas teie Mama loost kuulsite ja kuidas sündis otsus just talle kodu pakkuda?

Lugesin Postimehest artiklit Mamast ja tema kutsikatest ja kohe kui nägin Mama pilti, teadsin, et tema on mulle. Mul on niisugune sisetunne olnud kõikide oma koertega ja usun, et eriti tähtis on just sisetunnet kuulata, kui endale koera valid. Sisetunne on tark ja tihtipeale juhatab meid elus just õigele teele ja selle õige koera juurde, kes just sinuga sobib. Kui nägin Mama pilti esimest korda, siis mu sisetunne ütles, et see koer on positiivne, tark, iseseisev, enesekindel ja sotsiaalne. Täpselt niisugune koer sobiks väga hästi kokku minu teise koeraga ja meie elustiiliga. Ja täpselt nii see läkski, kõik oli nii, nagu sisetunne ütles.