ELU HIRMUS Salapärane jälitaja saatis perele aastaid hirmutavaid kirju

Copy

Broaddusite perekond oli õnnega koos – nad olid leidnud endale täiusliku kodu. Vaid kolm päeva hiljem oli nende postkastis anonüümne kiri, mis teatas, et neid jälgitakse. Kirja kirjutaja oli pühendanud oma elu sellel majal silma peale hoidmisele ja nüüd teadis ta iga Broaddusi pere liikme nime, vanust ja muid üksikasju. Unistus uuest algusest täiuslikus kodus purunes kildudeks, sest nad ei saanud lahti tundest, et keegi kogu aeg jälgib…

Westfield on New Jerseys asuv ilus äärelinn, kus elavad enamasti heal järjel inimesed kallites ja uhketes majades. Broaddusite perekond ostis 2014. aasta juunis elamise Boulevardi 657. Plaan oli maja renoveerida ja muuta see nende unistuste koduks. Eriti palju tähendas see pereemale Mariale, sest ta oli ise Westfieldis üles kasvanud ja ta oli väga elevil, et nüüd saavad tema kolm last seal suureks sirguda. Maria mäletas oma lapsepõlvest, et Westfieldis on väga tugev kogukonnatunne – kõik teavad ja aitavad üksteist, inimesed pole pelgalt naabrid, vaid sõbrad.

Maria oli algklasside õpetaja ja tema abikaasa Derek ühe kindlustusfirma asedirektor, ja viimane oli kindlasti põhjus, miks nad said endale sellist majaostu lubada. Seda enam, et see nõudis renoveerimist, kuna oli ehitatud 1905. aastal. Nad otsustasid sisse kolimisega viivitada, kuni kõik tööd majas saavad tehtud, ehkki nad käisid pidevalt kohal, et näha, kuidas asjad edenevad. Kolm päeva pärast seda, kui nad said ametlikult maja uute omanikeks, oli Derek maja juures ja leidis anonüümse kirja postkastist. Ta pidas seda kummaliseks, sest nad polnud ju veel sisse kolinud, kuid eeldas, et ilmselt on keegi sõbralikest uutest naabritest saatnud väikse tervituse.

Teised ajakirjad

Tagasi üles