TOIDUREVOLUTSIOON Soome riisivaba suši krooniti maailma parimaks (2)

Foto: Shutterstock
Copy

Soome enneolematu suši on jõudnud otsapidi Prantsusmaale, kus see krooniti 2024. aasta parimaks toiduinnovatsiooniks. Keskmisest vähem süsivesikuid sisaldav suši on muuseas helde ka meie keskkonna suhtes.

MTV Uutiset kirjutas kevadel Soome enneolematust sušiinnovatsioonist – KING Konjac 2.0 sušibaari imemaitsvast sušipalast, milles ei kasutata riisi ning mis on ühtlasi ka süsivesikutevaba. Sušipala loojate kätetöö hinnati hiljaaegu maailma parimaks toiduinnovatsiooniks. See on esimene kord kuulsa toiduürituse 60-aastase ajaloo jooksul,  mil auhind antakse Soomele.

Lõpp süsivesikutele

Märksõnad

Teised ajakirjad

Tagasi üles