Mõistagi võiks valmistada isadepäeval isale tema lemmiksööki. Kuid võib ka üllatada, põimides lauale tuttavate ja turvaliste hittide sekka midagi hoopis teistsugust ja uudset, soovitab restorani Gastronoom vanemkokk Merike Kotsulim.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Psst! Siin ongi üllatus isale. Neli hõrku retseptisoovitust
Takosid armastavad kõik. «Neid söövad ühtviisi isukalt nii täiskasvanud kui ka lapsed,» ütleb Pärnu restorani Gastronoom vanemkokk Merike Kotsulim, kui mõtleb sellele, millega võiks isasid homme rõõmustada. Seda kinnitades toetub ta oma pikale kokatööle, lähikondsete eelistustele ja paljudele neile, kes tulevad heade maitsete klubiks kutsutud söögikohta just takode pärast.
«Need mehhikopärased täidisega tortiljaampsud tõmbavad meile isegi Tallinnast fänne kohale, sealhulgas nooremat ja vanemat meesperet. Mõnus näppude vahelt suupisteks süüa,» räägib kokk. Seejuures eelistab ta ise levinumale hakklihatäidisele kana- või pardiliha või hoopis rebitud liha.