/nginx/o/2024/11/15/16486414t1hacc9.jpg)
Mida teha juursellerist, fenkolist või maapirnist? Euroopa restoranitrende suunava Kopenhaageni restoranipidajad Jonathan Zeuthen Knoll ja Philip Nussbaum Varlev näitavad Fotografiskas, kuidas köögiviljad taldrikul rokkima panna.
Mida teha juursellerist, fenkolist või maapirnist? Euroopa restoranitrende suunava Kopenhaageni restoranipidajad Jonathan Zeuthen Knoll ja Philip Nussbaum Varlev näitavad Fotografiskas, kuidas köögiviljad taldrikul rokkima panna.
Tummised kikerhernefriikad ehk panisse salvei ja aioli ehk küüslaugumajoneesiga, toekas juurselleri-carpaccio, mille maitsepaletis segunevad pähklikaste ja marineeritud eestimaised viinamarjad. Siis veel magusmahlane sigurisalat, kus krõmpsu siguri mõrkjust tasandavad naerikompott, siidised kastmed astelpaju ja ebaküdooniaga ning päevalilleseemned.
Neelud hakkavad käima, eks ole?!