Saada vihje

NÄDALA RETSEPTID Aasta viimase õhtu magus finaal. Millega pidulisi üllatada?

Mõnusalt kreemine sulajuustusegu kohvivahu ja vaarikatega. FOTO: Vahur Võsu
Mõnusalt kreemine sulajuustusegu kohvivahu ja vaarikatega. FOTO: Vahur Võsu Foto: Vahur Võsu
Copy

Proovige vana-aastaõhtu peolaua hõrguks magustoiduks toidukoolitaja Triinu Võsu kihilist pokaalidesserti juustukreemi ja vaarikatega, apelsini-mandlikooki või hoopis väikesi piparkoogi-toorjuustukoogikesi.

Tuleohtlik ja lärmakas ilutulestik pole tingimata parim moodus vana aastat ära saata. Seda võib teha hoopis magusamalt ja mõnusamalt, lõpetades aasta viimase õhtusöögi hõrgu desserdilaenguga suus.

Toidukoolitaja Triinu Võsu (mymum.ee) tõdeb, et kui soolased road kipuvad jõulukuu pühadelaual korduma ja lähevad pigem klassika kanti, siis magusaga püüab ta alati midagi põnevat välja mõelda ning katsetada.

Teised ajakirjad

Tagasi üles