/nginx/o/2025/01/03/16576669t1h0fd3.jpg)
Veel verivorsti? Aga rasvast ahjupraadi? Aitäh, mitte mingil juhul! Aasta võiks alata palju kergemalt, supiga. Aedviljakirglikul Sandra Vungil on varuks hulk lihtsaid ja toitvaid supikooslusi.
Veel verivorsti? Aga rasvast ahjupraadi? Aitäh, mitte mingil juhul! Aasta võiks alata palju kergemalt, supiga. Aedviljakirglikul Sandra Vungil on varuks hulk lihtsaid ja toitvaid supikooslusi.
Oma esimese supi keetis retseptikogumiku taimetoit.ee eestvedaja ja hing Sandra Vungi juba siis, kui oli veel väga väike. Supp oli lihtne: sibul, küüslauk, porgand, kartul, vesi ja sool. «Mulle nii maitses,» meenutab ta ja lisab, et sama kooslus on praeguseni üks tema armastatumaid supipõhju, kui isutab lihtsa koduse keeduse järele.