:format(webp)/nginx/o/2025/03/28/16743058t1had6a.jpg)
Enne kui kööki jõuab värske rohelise suuraeg, võiks ära tarvitada majapidamisse kuhtuma jäänud köögiviljad. Kokakunstnik ja omanimelise stuudioköögi perenaine Anni Arro teab, kuidas need särama lihvida.
Enne kui kööki jõuab värske rohelise suuraeg, võiks ära tarvitada majapidamisse kuhtuma jäänud köögiviljad. Kokakunstnik ja omanimelise stuudioköögi perenaine Anni Arro teab, kuidas need särama lihvida.
Krimpsus peedipunnid, mossitav kapsapea, idanenud tuhmid kartulipoisid, tössis kõrvitsaproua... Nii kirjeldab kokakunstnik, arvukaid kokaraamatuid kirjutanud ja omanimelise stuudioköögi perenaine Anni Arro nukrat vaatepilti, mis võib kevadel mõnes sahvris avaneda.