/nginx/o/2025/05/09/16832050t1h7dd2.jpg)
Emadepäeva võib tähistada küpsisetordi või pannkookidega hommikukohvi kõrvale, aga ka piknikuga õitsvate kirsside all, mererannas või rabamatkal. Toiduproff Kerli Jalas jagab piknikuretsepte oma pere menüüst.
Õue! Loodusesse! «Meie läheme perega emadepäeval rabamatkale. Pakime suupoolise ja joogid kaasa ning peame rabas ka piknikku,» ütleb Kerli Jalas (pildil), toitlustusfirma P. Dussmann Eesti menüüde koostaja ja toitumisnõustaja.
Tema perel on ühtepuhku kombeks minna tähtpäevadeks mõnele loodusretkele või tähistada neid koduaias. «Kui argiselt pole aega midagi säärast ette võtta, siis pidupäeval tahaks midagi koos teha. Värske õhk ja ilus loodus, suurepärane! See on igati toredasti veedetud aeg.»