Kes kardab madusid? Enamik meist. Aga kes suudab hirmust üle astuda ja ohtlikku kägistajamadu oma süles kussutada? Kes naudib adrenaliini ja tantsib režiis? Selle kõigega saab hakkama üks õrn, kuid tuline naine Eesti parima seriaali «Papsid» taga, režissöör Anna Stepanova.

Telemaailm on pöörane ja täis saladusi – režissöör Anna Stepanova aitab need lahti muukida. Näiteks avaldab Anna, et kui näed videos kohutav välja, siis pole vaja end koledaks pidada, asi võib olla hoopis muus. Lisaks räägime, mis toimus äsja alanud parima seriaali «Papsid» võtteplatsil ning kuidas taltsutada madusid ja mehi - tule meiega!

Loe ka: Supermodell Karmen Pedaru: mitte keegi ei kallistanud mind

Sarja põhikoomika tuleb sellest, et mehed soovivad olla tugevad, aga kõigis liinides otsustavad naised.

Sain tagasisidet ühelt meesterahvalt, kes ütles: «Ma sain aru, et mehed tahavad olla mehed, aga naised lihtsalt takistavad neid!» Mina ei näe seda nii, aga mehed näevad oma vaatenurka.

«Papsid» on nagu röntgenpilt meeste salahirmudest ja kompleksidest, mida mehed ei tahaks kunagi näidata. Ja teie panete selle ekraanile! Mis eesti meestel siis häda on?

Ega ei tea, ise kas esitan endale kogu aeg sama küsimust. Ma ise olen samamoodi kasvanud isata. Võib-olla on asi selles, et...