OMA TUBA, OMA LUBA Ja nii see suvi otsa saigi...

Kolmas hooaeg tõmabab otsad kokku!
Kolmas hooaeg tõmabab otsad kokku! Foto: Shutterstock

Ja ongi möödutud järgmisest märgilisest verstapostist ehk otsa on saanud taskuhäälingu «Oma tuba, oma luba» kolmas meeleolukas hooaeg. Tänases saates vaatame tagasi möödunud hooajale, teeme järeldusi, kokkuvõtteid, mõttelennutusi, filosofeerime ja muudki.

Hooaja lõpp on õige hetk vaadata tagasi möödunule. Laiahaardeline kolmas hooaeg on puudutanud teemasid, alates sellest, kuidas kinnisvaraga (mitte) rikkaks saada kasulike aiandustarkusteni. Toome välja taskuhäälingu «Oma tuba, oma luba» kolmanda hooaja TOP 5 kõige menukamat episoodi, et oleks, millega igavust uue hooaja alguseni peletada. Head kuulamist!

OMA TUBA, OMA LUBA 〉 Hoian ühistu koosolekul kahe käega peast kinni: mida sa sellisega peale hakkad!?

Korteriühistu koosolek on ilmselt iga eestlase õudusunenägu. Ühiselt probleemide lahendamine ei tule meil reeglina hästi välja ning need samad koosolekud lõppevad tihti tüliga. Kuidas ühistu koosolekutel navigeerida viisil, et ellu jääda ning millised on meie kogemused – sellest me täna saates «Oma tuba, oma luba» räägimegi.

Ära pinguta reisile minnes üle: kui kohvi ei ole, siis hea küll, kohanen ja joon veini!

Iga reis algab kodust ning kuna vahepealse pausi ajal just sellega saatekangelased kõvasti kokku puutusid, ongi see hea koht, kust taskuhäälingu «Oma tuba, oma luba» kolmas hooaeg veerema panna.

OMA TUBA, OMA LUBA 〉 «Mis kompostihunnik? Mina kasvatan kõrvitsat ehitusprügi sees»

Oleme jõudnud suve keskpaika ning aiad on saagist lookas. Mis täpselt meil sel aastal kasvab ning kui lopsakas saaki aiad pakuvad, just sellest me täna räägime.

OMA TUBA, OMA LUBA 〉 Mäger peeretas nii kõvasti, et siga ehmus!

Värskelt metsaonnist naasnud Triin jagab tänases osas muljeid, mida põnevat ta nägi ja koges, kuid rõõmsale kogemusele heidab varju tänase saate teine osa...

OMA TUBA, OMA LUBA 〉 Sääseeri! Ainus asi, mida need putukaspreid tapavad on...

Täna on saates külas taskuhäälingu «Naistejutud» vedaja Kristina Herodes, rääkimas oma suvisest lemmikteemast – sääskedest.

«Oma tuba, oma luba» võtab nüüd paarikuulise puhkuse, et koguda mõtteid ja valmistuda uueks hooajaks. Kes tahab, saab esitada meile ideid, millest uuel hooajal rääkida. Seniks ilusat suve teist poolt. 

Taskuhäälingut «Oma tuba, oma luba» saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Teised ajakirjad

Tagasi üles