NAISTEJUTUD Miks mees ei taha seksida? Vastuseks tuli laviin kirju!

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy

Miks mehed ei taha seksida? «Mehed elavad surve all, et nad peaksid kogu aeg tahtma, kogu aeg valmis olema. Ja siis tekib neis vastuolu – kui ma nii ei tunne, kas ma siis ei olegi piisavalt mees?» Tantraterapeut Igor Earthchild mõistab mehi. Ta on töötanud tuhandete meestega ning kuulnud neid tunnistamas asju, mida nad oma naisele iial öelda ei julge.

«Meie mehed on tühjaks lüpstud,» annab tatraõpetaja valusa ja karmi hinnangu. «Mehed ei peaks ennast selles sugugi süüdi tundma.» Igor märgib mõistvalt, et enamik mehi on end ebamehelikuna tundnud, kui tal iga kell seksiisu varnast võtta pole. Meestele ongi pandud ebainimlik ootus – keegi pole automaat, kes iga kell valmis paugutama.

Armsad sõbrad, lugejad ja kuulajad - see saade tõi terve laviini kirju! Jagame teiega valikut sellest, mida inimesed arvavad.

Kirjad saatele

Miks meestel kaob soov seksida? Mehed ise kirjutavad nii:

Seksiks peab olema kallis partner, õige aeg, õige koht, meeleolu,mugavus. Aga et minna kuhugi kedagi lantima, ei viitsi. R.T.

Jumal tänatud, et te räägite sellest. Mees usub, et ta peab. Alles hiljem mõtlebk, kas tahab ka... Ma usun, et suur osa mehi pole mitte kunagi kogenud vabadust, hellust, lähedust. See on elu muutev kogemus! Elu mehena on raske, aga see ei pea olema nii raske. R.H.

Ebaveetlev, näägutab, ämber, tund aega vaeva, et saab väikse värina... T.L

Kui naine on nii inetu et sõbrad hakkaksid mind halvustama siis ma of course ei seksi temaga. L.A.

Mis te jahute! Kui ei taha, siis tavaliselt naisel tissid nabani ning perse meeter... kes ikka tahaks. S.S.

«Me Too» ajastul ei julgegi seksida. Ei tea kes kõik veel kargab 20 aastat hiljem välja ja süüdistab vägistamises. K.K.

Mida oma naine laidab seda naabrinaine ülistab. Saa siis neist aru. R.R.

Naised kirjutavad nii:

Eks kõigil oma kogemused, hirmud ja ealised iseärasused. Lahendus on head suhted ja võimekus probleemidest rääkida ja neid mõista, arvustamata ja hindamata. P.V.

Tavaliselt on naised ikka need kes seksi ei taha.Mehed kargaksid kogu aeg. Minu arust on naised pideva pinge all! M.K.

Nii üllatav kui see ka pole ei taha mehed alati seksida, naistega võrreldes. Samadel põhjustel kui naisedki. V.P.

Kokku tuli veidi üle saja kirja, täname kõiki, kes oma mõtteid jagasid! Mis me teada saime:

  • Kire tapab see kui naine teeb sõnadega liiga - näägutab, võrdleb, rikub tuju.
  • Kire tapab kui kunagine kaunis naine on end käest laskunud ja ei soovi enam naiselik välja näha.
  • Kire tapab kui inimesed ei suuda suhelda. Kuhjunud pinged ja distants tapavad ka läheduse voodis.

Süveneme teemasse ja heidame valgust survele, sooritusele ja kompleksidele, mis meeste elu ja seksuaalsust söövad. Kannatavad nii mehed kui naised. Kuid etteruttavalt olgu öeldud, et olukord pole sugugi sünge ja lootusetu! Lahendus on olemas nii kustunud kirele, jahtunud seksihuvile, isegi meditsiinilistele potentsiprobleemidele. «Mul on olemas lahendus, mis esmapilgul meestele võib-olla ei meeldi, aga mis mõjub suhtele, eriti selle intiimsele poolele, nagu võluvits,» kinnitab tantraterapeut. Kuula saade lõpuni, saad selle teada!

Saates avaldame hulga saladusi, mis meeste loomuliku seksuaalsuse juurde käivad – neid ei tea enamik naisi ja isegi paljud mehed ise!

Kuula ka eelmist väga populaarset saadet Igoriga ning loe pikka lugu:

Igor Earthchild ja Kristinka stuudios.
Igor Earthchild ja Kristinka stuudios. Foto: Igor Earthchild

Mees pole iga kell valmis

«See on tõepoolest müüt, et mehed kogu aeg tahavad,» põrmustab Igor Eartchild mehi armutult ahistava vääruskumuse. «Et neil on kogu aeg kõva ja nad on kogu aeg valmis hommikust õhtuni panema. Ja tead, mis selle paradoks on? Sedasama müüti usuvad ka mehed ise!»

Selle müüdi tõeks pidamine on mehel väga rusuv ja kahjulik – temas tekib sisemine konflikt: ma ju peaksin kogu aeg tahtma?! Miks ma siis praegu ei taha?! Mis sul, mees, viga on?! Mees ei taha mitte mingil juhul, et keegi – eriti veel naine, keda ta armastab – hakkaks kahtlema tema mehelikkuses.

Mida mees siis teeb? «Mees sooritab,» ütleb terapeut tõsiselt. «Ta läheb ja teeb ära. Usu või ei – ka mehed on suutelised vastu tahtmist seksiks, nii nagu ka naised. Seda suruvad peale ühiskonna pandud ootused nii mehele kui naisele.»

Igor ja Bella. Igor kinnitab, et iga mees suudab luua õnneliku ja naudingulise suhte armastatud naisega. See pole väheste andekate tantrameeste privileeg.
Igor ja Bella. Igor kinnitab, et iga mees suudab luua õnneliku ja naudingulise suhte armastatud naisega. See pole väheste andekate tantrameeste privileeg. Foto: learn2touch.com

Kui palju peab?

See on üks ohtlik küsimus. Sellist asja nagu «peab» ei ole! Ei ole meestele, ei ole naistele ja survest vabanemine toob tavaliselt ühenduse loomuliku seksuaalsusega. Ei ole ka keskmist. «See on individuaalne,» teab terapeut. «Ja tihti ongi käärid sees suhtes – üks tahab rohkem kui teine! Ja see muutub.» Eluterve oleks siin võimalikult aus olla ning mitte mänge mängida. Paremini klapivad partnerid, kelle libiidod on sarnased. 

«Kui mees enda peas peab seda dialoogi – näeb, et naine tahab, aga sisemiselt ei ole selleks valmis, kipub peale jääma surve. Ta on ju mees, ta peab oma kohust täitma! Ja meeste üks suurimaid probleemide algpõhjusi ongi sooritamine.»

Miks? Kui vahekorda näha sooritusena, siis tekivad ootused iseendale. Sellest tekkivad pinged. Siis tulevad kaasa hirmud. «Äkki ma ei soorita piisavalt? Ei suuda naist rahuldada või talle kolme orgasmi järjest pakkuda? Äkki ma kukun ära? Äkki ma tulen varem?» Kõik need ootused ja hirmud hakkavad kasvatama mehes kompleksi.

«Ja nüüd meil on korraga voodis üks kolmas olevus – kompleks on meiega kaasas, mis hakkab kasvama,» hoiatab Igor. «Ja ühel hetkel see kompleks kasvab mehe jaoks nii suureks, et ta enam ei näe seda naist. Ta tegeleb ainult oma kompleksiga. Lõpuks on mehe jaoks see probleem suurem kui soov seksi järele.»

Igor ja Bella õpetavad paaridele armastust ilma surve ja ootusteta. Nende endi õnnelik, sädelev ja rahulolust laetud paarisuhe on imeliseks eeskujuks.
Igor ja Bella õpetavad paaridele armastust ilma surve ja ootusteta. Nende endi õnnelik, sädelev ja rahulolust laetud paarisuhe on imeliseks eeskujuks. Foto: learn2touch.com

Ärakukkumine on normaalne

Igor Earthchild ütleb rahustavalt, et mehena tunda hirme ja muretseda oma soorituse pärast pole mingi erand – enamik teeb seda, lihtsalt ei räägi sellest. «Äkki ma ei ole nii moodne tantramees kui see mingi tüüp, kes seal raadios räägib,» toob ta eneseirooniliselt esile.

Potentsiprobleemid on sageli peas kinni. «Mõnel mehel läheb see pinge nii suureks, et tal lihtsalt kukub ära. Ja siis on veel rohkem piinlik – issand jumal, mul ei lähe isegi kõvaks enam!» Lumepall läheb veerema ja probleem kasvab, kui pinget ei vabastata. Mida tähendab see, kui mehel kukub ära? Ainult seda, et veri läks sel hetkel mujale. Kõik. 

Eluterve viis sellele reageerida oleks üldse mitte mingit numbrit teha. Põhjus, miks veri läks mujale, võib olla ka väga romantiline – mees on nii armunud, et süda võttis sel hetkel juhtimise üle. 

Igor toob kohe näite: «Kui me teeme südame praktikaid, toome energia üles südamesse, siis see on loomulik, et selleks hetkeks kukubki ära. Mul on tantrafestivalil mõni mees juurde tulnud: «Igor, ma ei tea, mis minuga toimub! Siin on nii palju ilusaid naisi, aga mul ei lähe üldse kõvaks!» Mina ütlesin talle: rahune, me oleme kõik südames, see ongi normaalne.»

Ja veel üks oluline moment, mida naised alati ei tea, aga võiksid teada – «Mehe lingam on sama tundlik erekteerununa nagu ta on lõdvestununa,» selgitab tantraterapeut. «Isegi kui ta pole kõva, tundlikkus jääb! Meest võib edasi hellitada. Kui naine arvab, et nojah, siis ongi kõik, see on mehele haavav.» Sageli on nii – kui naine rahulikult jätkab ja mees saab rahuneda ja lõdvestuda, siis kõik taastub.

Igor ütleb mehena ilma häbenemata välja asjad, mida enamik kardab. Jaa, see on piinlik! Aga kuulda, et enamik mehi tunneb sama, on suureks kergenduseks!
Igor ütleb mehena ilma häbenemata välja asjad, mida enamik kardab. Jaa, see on piinlik! Aga kuulda, et enamik mehi tunneb sama, on suureks kergenduseks! Foto: Tantrafest

Levinud hirmud, mis pärsivad mehe seksuaalsust

  • Äkki mul kukub ära?
  • Äkki ma tulen liiga vara?
  • Äkki mul on liiga väike?
  • Äkki ma jään häbisse, piinlikku olukorda?
  • Äkki ma teen midagi valesti?
  • Äkki ma ei saa aru, mida naine tahab?
  • Äkki ma olen halvem kui naise eelmine või mõni teine mees?
  • Äkki ma pole nii kõva paugutaja nagu mõni pornomees?
  • Äkki ma ei suuda oma naist rahuldada?
  • Äkki ma ei ole piisav?

Armas mees, rahune! Kõik see on loomulik, midagi pole häbeneda või karta.

Igor kinnitab, et kui mees hakkab sooritust tegema, tulevad pinged ja ootused. Lahendus on mitte teha sooritust, siis kõik paraneb.
Igor kinnitab, et kui mees hakkab sooritust tegema, tulevad pinged ja ootused. Lahendus on mitte teha sooritust, siis kõik paraneb. Foto: Tantrafest

Kõige raskem 25 cm

Seksuaalsust piirab see, kui me ei suuda lõõgastuda ja oleme peas kinni. «Kompleksid on peas,» kinnitab tantraõpetaja. «Meie elu kõige raskem ja kõige pikem teekond on 25 cm – peast südamesse. Selle teekonna peab igaüks läbi tegema. Südames on kaastunne ja armastus ka sinu enda vastu – saab ka endale andestada. See endale andestamine – ma olen okei sellisena, nagu ma olen – võtab kõik kompleksid maha! Kõik!»

Mõtetega ei tasu võidelda, isegi kui need on negatiivsed. Kuni on surve, hoiad sa selle peal ka oma tähelepanu. Palju paremini toimub lõdvestumine. Ega ronida ja punnida polegi vaja – süda ei asu peast 25 cm kõrgemal, sinna saab kenasti loomulikult libiseda. 

«Tead, see oli minu enda kogemus, mul võttis aastaid aega, et oma südamega ühendust saada,» tunnistab Igor südamlikult. «Ma olin vanasti ju ohvitser. Olin väljakoolitatud sõjamasin, pigem nagu robot. Hästi analüütiline, kalk ja kalkuleeriv mõtlemine, mul polnud tundeid. Sellest saada tundlikuks tantraterapeudiks, kellel on emotsionaalne intelligents ja empaatiavõime – see oli pikk tee. Alles hiljem avastasin, et on ka selline shortcut olemas, lihtne viis oma südamesse jõuda. Üks ilus taipamine, mis on minuga siiamaani kaasas käinud, on, et su süda armastab sind. See tähendab seda, et mida iganes sa teed, kui julm sa ka ei ole, kui palju sa ka ei eksi – su süda ikka armastab sind ja andestab sulle. Ja jääb alati sind armastama.»

Väga paljud mehelikud mehed on sarnases programmis – kardavad või keelavad endale tundeid, suruvad end sooritama, kannavad koormat ja tunnevad end tegelikult õnnetuna. Kõigi süda armastab neid. Alati on võimalik endale õnne lubada. Ja mis eriti hea – endaga ühenduse saamisega ja iseenda vastuvõtmisega tuleb lisaks õnnele ja headele suhetele kaasa ka palju rohkem ja palju paremat seksi. Ka mehed on täiesti võimelised saama üheainsa paugu asemel mitmeid ja mitmeid orgasme, nagu naised.

 

See on kuulajate küsitud saade

Armsad sõbrad ja kuulajad – kui see osa sind toetab, siis täna selle eest iseennast. Igor Earthchild tuli saatesse juba teist korda seetõttu, et teie seda soovisite.

Tere Kristinka! Viimane saade (352) oli väga väga hea kuulamine! See mees tuleb nüüd heaga varsti saatesse tagasi kutsuda, et anda kuulajatele võimalus talle küsimusi esitada. Enesekindel naine. 

***

Tänan sind südamest asjalike ja huvitavate vestluste eest! Olen juba paar päeva mõelnud pakkuda ühte teemat, mida arutada. Minu väga kallil mehel, kellega oleme koos olnud 14 aastat, oli hiljaaegu eesnäärme vähk, mis õnneks ei olnud läinud mujale levima. Operatsioon läks kenasti ja ta paraneb. Aga komplikatsioonid siinjuures on kahjuks erektsioonihäired. Meeste jaoks on see teatavasti suur löök. Isegi ütles korra, et elu on mõttetu, kui seksida ei saa. Üritan teda toetada ja räägin, et minu jaoks see pole probleem, aga sellest ei piisa. Andke nõu nii meestele, kellel sama probleem, ja samas naistele, kuidas olla veel paremini toeks sel teekonnal. Olen püüdnud suunata tema mõtteid ja energiat mujale. Hooliv naine.

Saadetud küsimustes kerkis esile korduva ja paljusid painava teemana – miks mehed ei taha seksi?

Me oleme heas suhtes ja saame väga hästi läbi. Lähedus on olemas, sõprus on olemas, varandus on olemas. Pere ja lapsed on ka olemas. Mina nagu tahaks, aga mees kohe üldse enam ei taha seksi. Miks? Ma ei saa sellest aru. Naine, 30ndates.

Ma ei saa aru, mis minuga lahti on? Enne oli suur seksiisu, aga enam ei ole. Naine on armas ja ilus, aga üldse ei huvita. Ma tean, et peaks, aga sellist tunnet, et tahaks, ei ole. Mees, 40ndates.

Mehe seksihuvi on jahtunud. Vahel tundub, et ta teeb seda lihtsalt moep ärast. Kas ta ei armasta mind enam? Naine, 40ndates.

Korduvaid sarnaseid kirju me välja tooma ei hakka. Samuti ei jõudnud me kõiki küsimusi lahata, see oleks olnud pinnapealne ja mitte kedagi aitav. 

Kõige kiirem viis saada vastus oma küsimusele – kirjuta artikli alla kommentaar. Meile tundub, et oleme probleemiga üksi, aga mured on meil sarnased. Julge olles aitad ka teisi! Igor andis lubaduse vastata. Ole mureta, teeme seda diskreetselt ja konkreetselt.

Igor Earthchild annab saates sellele sügavale küsimusele vastuse ja põhjaliku selgituse. Armas sõber – kui sul on mure, mis ei saanud lahendust või vastust, siis anna julgelt märku Kristinale.

Suur aitäh teile, et selle saate sünnile tõuke andsite.

Vaimsuse turistid

Tantraõpetaja Igor Eartchild võlus kuulajad ära oma aususega ja kahe jalaga maa peal olekuga. Ta ei propageeri udu ja segast umbluud, vaid selgust ja tunnetust. Vaimsuse ja enesearenguteemad on moes, nii on huvilisi palju. Igor hoiatab: «Probleem on selles, et paljud nimesed muutuvad vaimsuse turistideks! Nad on iga nädalavahetus uues töötoas, proovivad joogat, tantrat, reikit, hingamist, gonge – kõik läbisegi, kaovad sellesse ära.» Omamoodi meelelahutusena see isegi töötab, aga mitte mingit tulemust ei anna. Sest mitte ühegi praktika õppimine ei hakka toimima pelgast nuusutamisest – kui tahad õppida kirjutama, siis paarist tähest ei piisa. Miks peaks vaimses valdkonnas asjad kuidagi loogika ja eluseaduste vastupidiselt käima? Ei käi.

«Kui midagi sind kõnetab, siis jää selle juurde ja praktiseeri,» soovitab asjatundja. «Ära jää kinni õpikutarkusesse, hakka otsast tegema. Kasuta seda iga päev ja niimoodi sa hakkad nägema tulemust.» Kiiresti mitte midagi ei saa, ainult vahtu löödud elamuse võid saada, mis aga lahtub sama kiirelt nagu lainevaht mererannal.

Kuidas saada enamat kui seni? Igor Earthchild soovitab – ära mine saama, mine andma!
Kuidas saada enamat kui seni? Igor Earthchild soovitab – ära mine saama, mine andma! Foto: Tantrafest

Ära mine saama, mine andma

Igor kinnitab, et väga oluline on häälestus – kuidas me kuhugi läheme. See kehtib nii vaimseid praktikaid harrastades kui ka partneriga armastust jagades. «Edasijõudnutele on mul selline soovitus – ära mine saama, mine andma. Mitte tarbijana, mitte jahtima mingit võimsat kogemust või järjekordset elamust. Mine andma, mine teenistusse. Kuidas minu eksistents siin hetkes saab toetada ja taasluua paremat maailma? Pühenda oma aeg ja tähelepanu – need inimesed, kes on uurinud kvantfüüsikat, teavad öelda – ilma tähelepanuta ei ole reaalsust. Meie loomegi seda.»

Aus tõde – enamik inimesi elab tarbija häälestuses ja otsib võimalust saada. Kuid ilus paradoks oma häälestuse muutuse juures on see, et minnes andma, saad sa tegelikult rohkem! Ja kaovad ka saamahirmu sabas hiilivad hirmud. Akki ma saan vaan vähem? Äkki ma jään ilma sellest, mis mul on? Äkki mulle ei antagi ja seetõttu tunnen end tühistatuna? Kõik see kaob andmises ja tänulikkuses.

«Aeg ja tähelepanu tuleb anda ka oma suhtele,» rõhtuab Igor Earthchild. «Kui sina annad oma suhtele tähelepanu alles peale keskööd, siis arva ära, kus su suhe lõpetab.»

Igor Earthchild soovitab lugeda:

Osho. Tantra.
Osho. Tantra. Foto: apollo.ee

E-raamat: Tantra. Ülim mõistmine

Osho

Tantra pole keeruline reeglite rägastik, pigem toimib ta suure vabastajana. Osho kõnede põhjal kirja pandud raamat on vastuolulisele õpetajale omase radikaalse laadiga, aga mõtet hästi suunav. Tantra on kehareligioon, mis kaasab ka vaimsed kvaliteedid. See on ainus religioon, mis on kindlalt maine – sel on juured. Teised religioonid on nagu puud, mille juured pole maas, need on surnud, mahl ei liigu nendes. Tantra on väga mahlane, väga elus. See on totaalne orgasm tervikuga, universumiga. See sulandub olemise allikasse. Osho räägib selles raamatus tantrast, lähtudes iidsest õpetusest mahāmudrāst, mida esmakordselt olevat õpetanud suur India õpetaja Tilopa (989–1069). Mahāmudrā (skr suur sümbol) on meeleharjutuste kompleks, mis keskendub puhta meele kujustamisele. «Tantra on vabadus; vabadus kõigist mõttemängudest; vabadus kõigist struktuuridest; vabadus teisest. Tantra on ruum, vabanemine, täielik orgasm tervikuga.»

Tantra erootilise väe suurendamiseks.
Tantra erootilise väe suurendamiseks. Foto: apollo.ee

Tantra erootilise väe suurendamiseks. Väärtustage oma seksuaalsust ja muutke oma elu

Mark A. Michaels ja Patricia Johnson

Teooria, taust, illustratsioonid. Väga rakenduslik materjal tantramaailmaga tutvust tegemiseks. Ehkki juhendatud praktika otse elus on veelgi parem teejuht, leiab tõuget ka siit. Tantristlik praktika täiustab tohutult seksuaalnaudinguid ning toob külluslikke ja rahuldustpakkuvaid kogemusi elu igasse valdkonda.

Sobiv lugemine igaühele, hoolimata suhtetüübist või seksuaalsest orientatsioonist. Raamat pakub hulgaliselt tehnikaid, eneseavastamisharjutusi ning provokatiivseid lõike, et aidata avastada oma erootilise väe allikas. See on kõigis meis olemas!

Meeste suur voodisaladus

Miks siiski meeste seksuaalsus ootuste ja surve koorma all murduma kipub? «Mehed vajavad eelmängu sama palju kui naised,» väidab Igor Earthchild. «Enamik mehi ei taha sellega esmapilgul nõustuda. Meid on nii suunatud. Ja ma arvan, et tegelikult on hoopis naised need, kes ei taha sellega nõustuda. Siiamaani on arvatud, et naine vajab eelmängu ja mees on ju kogu aeg valmis.» Ei ole nii.

Miks mees vajab eelmängu? «Selleks, et üldse kohale tulla,» sõbav Igor. «Kui naine pakub mehele kogu keha massaaži, äratab ta kogu keha üles. Ja kannab seksuaalenergia mööda keha laiali – sinna, kuhu suunad tähelepanu, sinna liigub ka energia. India veedade õpetuste järgi on meil peopesade keksel naadid, energiakeskuse punktid, millega saab tervendada. Kui sa pakud oma mehele eelmängu, mis toimub? Esimese asjana sa võtad tal selle sooritusvajaduse maha! Ta tuleb oma töömuredest ära. Sa annad talle selle hetke, et ta päriselt maandub sinu kõrvale ja hakkab päriselt sind ka nägema. Ja nüüd algab tants, kus ei ole eesmärki, kus meil on piisavalt aega teineteise jaoks ja saame minna rännakule koos. Kogeme ilma ootusteta midagi täiesti uut.»

Ehk siis lihtsalt öeldes– kui naine enne armatsemist paitab ja hellitab oma meest, aitab ta tal kohale tulla, tema enda jaoks olemas olla, nautida ja ühtlasi tervendab teda. Kas pole ilus? Ütle mulle mees, kes seda ei naudiks?

Millest tuleb enneaegne ejakulatsioon? «Enneagne seemnepurse ja sooritusvajadus on tingitud sellest, et mehe seksuaalenergia on kinni alumistes keskustes – alakõhus ja suguelundite piirkonnas. See on tennisepallisuurune energiakogum, mis läheb tuliseks, muutub häirivaks, tahab välja. Mees tahab sellest vabaneda! Kuid energia juhtides suudavad mehed kesta väga palju kauem ja nautida rohkem.»

See kõik on palju lihtsam ja loomulikum, kui tundub. Kui sa juba seda saadet kuulad ja lugu loed, oled sa end eelhäälestanud parema seksi kogemisele. Vii see vaid praktikasse.

Igor ja Bella on veendunud, et eelmängu vajavad nii naine kui mees.
Igor ja Bella on veendunud, et eelmängu vajavad nii naine kui mees. Foto: learn2touch.com

Seksuaalne enesekindlus on igaühes olemas. Ka sinus!

Tantraõpetaja ja terapeut Igor Earthchild kaotab saates suure hulga hirme, mis nii mehi kui naisi painavad ning annab vastused küsimustele, mida kelleltki küsida ei julge. Tule meiega – võimalik on tohutult võita ja kasvada veel paremaks armastajaks ja õnnelikumaks inimeseks. 

Tule meiega – kui oled mees, kasvatab see saade sinu seksuaalset enesekindlust, naudingut ja iseenda vastuvõtmist. Kui oled naine, siis leiad siit kuldaväärt tarkusi ja praktilisi soovitusi, kuidas oma kallis mees voodis taevaste naudinguteni viia. Igor Eartchild avab lahkelt ja laialt oma rikkalike kogemuste ja sügavate armutarkuste laeka, et meeste suhe seksiga saaks olla palju parem kui seni.

Kuula ära terve saade – saad teada:

  • Karmilt ja ausalt – miks mehed ei taha seksida ja millest see tuleb. NB! Mees pole selles süüdi, ta pole ebamehelik ja suhtedki võivad täitsa korras olla
  • Mehe seksuaalse energia saab taastada – kuidas seda teha?
  • Miks harjumine pikas suhtes on kahe teraga mõõk?
  • Seksi saavad nautida ja jagada ka need, kel on meditsiiniline takistus.
  • Miks mehel ära kukub?
  • Miks see on täiesti normaalne ja võib olla isegi ilus ja romantiline?
  • Miks maailm sunnib meest «sooritama» ja kuidas see seksi ära rikub?
  • Kuidas mees naist vaatab? Ja naine meest? Asi on palju ilusam, kui arvatakse!
  • Miks hinnanguid anda on ohtlik?
  • Vaatama ausa ja armastava pilguga ka kõige varjatumaid komplekse, mida paljud naised kannavad ja isegi oma naisele tunnistada ei julge.
  • Kuula saade lõpuni – abi on olemas! Lahendamatuid seise pole. Ja on isegi võluvits, mis muudab täielikult armuelu, suhteid. 

Milliseid mõtteid saade tekitas? Jaga oma arvamust ja seda, millest veel saadet soovid, olen väga tänulik. Kirjuta aadressil kristina.herodes@postimees.ee.

Sulle meeldis? Kõik «Naistejuttude» 355 osa leiad siit! Ühine meiega Facebookis, Instagramis ja Spotifys ning iga laupäev kell 11 Postimehe digiajakirjades ning portaalis Postimees Naine.

Igor ja Bella.
Igor ja Bella. Foto: learn2touch.com

Soovid enamat?

Igoril jagab armutarkusi oma kanalis «Parim armastaja». 

Online koolitus meestele - superarmastaja.

Igor Earthchild on koos oma kauni naise Bellaga tantrafestivali peakorraldajate seas. Tantrafestival toimub juba 4.–7. juulini.See on võimalus avastada sügavamaid naudinguid. Osaleda saab paarina kallimaga koos, sõbra-sõbrannaga või ka päris üksinda. Siht on leida parem ühendus endaga ja mõista, mida kõik on võimalik suhetes kogeda ja jagada. 

Igori ja Bella veebiakadeemia Learn2Touch kodulehe, mis õpetab puudutamise ja armastamise kunsti, leiad siit.

Meeste kursuse «Puhta naudingu meister» leiad siit.

Igor ja Bella on veendunud, et jagatud naudingud muudavad armusuhted sügavamaks ja tähendusrikkamaks.
Igor ja Bella on veendunud, et jagatud naudingud muudavad armusuhted sügavamaks ja tähendusrikkamaks. Foto: learn2touch.com
Copy

Teised ajakirjad

Tagasi üles